Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Откриите ги в новият брой на списанието
  >>>
ИЗЛЕЗЕ 3 ти БРОЙ
Авторското списание на
Светлана Тилкова - Кармичният кръг!
Месечни прогнози, лунен календар!

 Хороскоп за: седмицата 0503годината любовен      
 Уникална кармична прогноза за родените в деня:  

ИМА ЛИ ВРЪЗКА МЕЖДУ ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ НА 11 СЕПТЕМВРИ 2001 В НЮ ЙОРК И ТОЗИ НА 11 МАРТ 2004 В МАДРИД?

Случилото се на 11 септември 2001 година в Ню Йорк е предупреждение, което трябва да бъде прието от правителствата на всички държави по света, за глобална промяна в световната политика и поведение на водещите държави. В противен случай рискът от нови атентати остава. Ако не бъде спазено предупреждението, ако глобалната промяна не бъде извършена, терористичните групировки задължително ще се активират.
Съществуват два повтарящи се планетарни аспекта в звездните карти на дните, в които са извършени терористичните нападения. Единият е опозицията Луна-Марс, който пречи да контролираме гнева си, а това важи с пълна сила за хората, засегнати от неразбраната символика на първия теростичен акт. Естествено причината и в двата случая може да бъде безобидна реплика, изречена в неподходящия момент. Думите, каквито и да са те, се възприемат като опит да бъде подценена нечия дейност, а това задължително събужда агресия.
Втория повтарящ се аспект е квадратурата Слънце - Плутон, подтикваща към безмерна, неконтролируема ярост и невъзможност да бъде възприета както градивната критика, така и каквото и да било противопоставяне. Достатъчна причина за директни и необмислени действия. За съжаление и за теростичния акт на 11 март извършителите са си взели астрологичната прогноза. Иначе нямаше да постигнат целта си.
На 11 март 2004 година вибрацията е отново на Съдбовно подчинение и предупреждение, но този път предупреждението е свързано с изискване за подчинение. Подчинение, което налага въвеждането на нови норми на поведение, които могат да предпазят света от нови прояви на тероризма или да възпламенят нови военни огнища по цялото земно кълбо.
За разлика от септемврийския атентат, който предизвикваше към диалог и постигане на договорености между различен тип земни култури, този през март е зареден с желание за мъст и невъзможност да бъде дадена прошка заради неразбирането на символиката от 11 септември 2001 година.
Погрешни ще бъдат нападките, които не се основават на факти и доказателства, защото ако са насочени към прибързано и неправилно нарочен извършител, ще го подтикнат и той да мъсти, за да доказва правотата си. Липсата на търпение е още една сериозна предпоставка за извършването на нови нападения, заради хвърлени обвинения, които са засегнали някого, някъде по света. Трудно е да се определи кой и къде ще бъде засегнат, затова е и невъзможно да се предпазим от конкретен враг. Освен това нека не забравяме, че посоченият за враг, не винаги е такъв в действителност.
От една страна е правилно решението на световната общественост че трябва да се води борба с тероризма в световен мащаб, но от друга през 2004 година рискуваме да набедим за терористи хора, които са далече от тези среди и да ги предизвикаме да се включат в борбата срещу мира на планетата Земя. Ето какво трябва да избегнем!
Успехът ни и шансът за премахнем тероризма по света се коренят единствено в диалога, в политическите преговори, които постепенно, ако се провеждат в подходящия момент, ще притъпят желанието у хората, изпълнени с мъст, заради свои убеждения и невъзможност да осъществят идеалите си или да се превърнат в господари на света, да убиват, защото ще бъде задоволена потребността им от внимание, което ще ги превърне в публични личности - а те се стремят само към това!

>> назад>>© BOL.BG. Тези статии са защитени от Закона на авторското право и сродните му права. Препечатването, цитирането, използването на откъси от portal.bg е възможно само след предварително споразумение с bol.bg и със задължително позоваване на източника.

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com