Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Откриите ги в новият брой на списанието
  >>>
ИЗЛЕЗЕ 3 ти БРОЙ
Авторското списание на
Светлана Тилкова - Кармичният кръг!
Месечни прогнози, лунен календар!

 Хороскоп за: седмицата 0503годината любовен      
 Уникална кармична прогноза за родените в деня:  

БЪЛГАРИЯ В НАТО
Понеделник, 29.03.2004 - 20.53 ч., Република България стана член на НАТО.

Вибрация 29, както и общата вибрация на деня съвпадат и са носители на удвоено Съдбовно подчинение на България, което тя трябва да приеме, без възможност да я отхвърли.
Бъдещето на България е свързано преди всичко с изискването да не летим в облаците на красивите мечти и фантазии, а да се подготвим за сериозни отговорности. Денят налага изискването ние самите да сме отговорни за действията си, а не някой друг. Да не забравяме, че всичко, което прави всеки един от нас, трябва да е в полза не само на самия него, на личния му интерес, а и на България.
Съществуват сериозни предпоставки за импулсивни действия, необмисляне на целите и неясни изказвания, водещи до сериозни недоразумения в разговорите на междуправителствено ниво. Едно ще казват политиците, друго ще разбират извън България. Ако някоя цел се отдалечи във времето, заради внезапно възникнали препятствия, не трябва да се зареждаме с неприязън или омраза. Ще спечелим, ако приемем фактите и се въоръжим с търпение.
Погрешно е очакването на нов Спасител. Илюзорна е надеждата, че ще получаваме, без да дадем и от нас. А критиката от наша страна породена от недоволството ни, ще е в наша вреда. По-добре е да си я спестим и да осъзнаем собствените грешки.
Категорично е изискването стремежите ни да съответстват на днешните и особено на утрешните ни потребностите, за да изпълним изискването на звездите, наложено ни в днешния ден и оставящо отпечатък за години напред във времето. Отново напомням, че всичко което градим трябва да е в полза на държавата и народа.
Основното предупреждение е да се подготвим за трудности, които могат да бъдат преодоляни единствено с прозорливост и предпазливост, а не с фанатизъм, сервилност и омраза.
Да бъдем умерени и да изискваме само това, което сме заслужили.
Звездите предупреждават, че не трябва да се опитваме да потушаваме емоциите си и несигурността заради неспособността да преценим реалностите в планетарен мащаб, с прояви на ненужна излишна смелост, защото те могат да се превърнат в причина за много провали.
Чувството ни за себесъхранение е задължително. Вибрацията на деня напомня да бъдем ловци, да защитаваме интересите на държавата, а не сервилни жертви, изпълнители на чужди заповеди в наш ущърб. Звездите напомнят кариеризма и стремежа към лично облагодетелствуване, особено у управляващите да е съчетан с отговорностите към държавата и народа й. Те са на първо място, а не обратното.
Погрешни ще бъдат опитите да се отклоним от традициите на българското общество, да ги отречем и да забравим историята си, само защото си мислим, че те ни обвързват с миналото и ни пречат да градим бъдещето. Не трябва да забравяме, че поуките са именно в миналото и могат единствено да ни проправят пътя към едно по-добро бъдеще.
Извода, заложен в звездната карта на България в мига на приемането ни в НАТО е, че без импулсивност, без прибързаност, с предпазливост и умереност в очакванията, тръгваме по пътя на Съдбовно подчинение, от който няма как да се отклоним. Провалът, който можем да избегнем и възходът, чрез който ще достигнем нов връх на обществено, икономическо и преди всичко културно развитие, са в наши ръце. Нека изберем възхода!

>> назад>>© BOL.BG. Тези статии са защитени от Закона на авторското право и сродните му права. Препечатването, цитирането, използването на откъси от portal.bg е възможно само след предварително споразумение с bol.bg и със задължително позоваване на източника.

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com