Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Звездна прогноза за президентските избори (8-10-2001)

ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

На 20 септември 2001 г. бе гласувана датата за провеждане на Президентските избори в България. Денят 20 септември 2001 г. носи своите положителни вибрации и предупреждения.

Ще започна с вибрацията в мига на обявяване на решението. Тя е добра, но едва след 3 - 4 години, когато започва действието на числото 20. Сега действа простото число две, носещо колебливост и несигурност, въпреки пътят на промени, който дарява датата. Подчинение на обстоятелствата, търпение и предпазване от прибързани действия е другото изискване, което е важно за определянето на кандидатите за Президентският пост.

Те трябва да са подбрани след перфектен анализ на икономическата и политическа обстановка в България, за да не съсипят постигнатото до момента с ненавременни и необмислени действия не само в изборният ден, а и в бъдеще. Съвпадът Слънце - Хирон е причината за противопоставяне между стремежа за себевъзвеличаването на кандидата и желанието му за полезност на обществото.

Съвпадът на Хирон с Плутон в знака на Стрелеца води до разделяне и противопоставяне, липса на шанс за компромис и невъзможност за обединение на политическите сили, заради общото благо.

В астрологичен план Слънчевият знак е в Дева.

Привидното нежелание за изтъкване и привидната скромност се пречупват през стремеж към власт и изграждане на лична кариера - това важи за всички кандидати, без значение дали вече са взимали участие в политическият живот или не. Ако се съобразят с вибрацията на денят, в който е подписан Указа за избор на Президент и подтиснат личните си стремежи в полза на обществото, кандидатите ще са перфектни в личният и професионалният си живот.

Асцедентът в знака на Везните е причината кандидатите да са силно зависими от средата в която живеят и подвластни на изискванията на Световната политика, част от която е и България. Дарява им стремеж дипломатичност и желание да бъде въведен ред в обтегнатите отношения между политическите партии, което би било в полза на България.

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕРТВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ НЕЧИИ ДРУГИ - ЧУЖДИ И ЛИЧНИ!! ТОВА Е ОСНОВНОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ АСЦЕДЕНТА!

Меркурий в този дом ще подпомогне икономическият прогрес на България, включително и привличане на нови капитали.

Поради близостта на Скорпиона до първи дом - домът на асцедента, ще отчета и неговото влияние. Ще подпомогне започнатото да бъде довеждано до край. Няма да допуска лъжи, предоверяване и нелоялно поведение.

Луната в знака на Скорпиона предупреждава за избухване на емоции и пристрастия. Те задължително трябва да бъдат туширани поне до изборният ден, за да няма по-късно срив не само в Правителствените среди, а и в държавата ни.

Меркурий разположен в знака на Везните предупреждава, че до изборният ден трябва да се анализира положението в България, начинът по който живеят хората и да се обърне внимание на техните проблеми. Ако политическите сили не се обединят, разединението им води до пълен срив скоро след изборният ден.

Венера в знака на Лъва ще подтиква кандидатите да блестят сред ласкателства. Ако сред хвалбите няма реални качества, избирателите бързо ще се разочароват. Кандидатите за Президент търсят партньори, които да галят непрекъснато егото им - нещо крайно относително, защото може да е лицемерно и с цел отделни групи или хора да извлекат някакви облаги за сметка на България.

Марс в знака на Козирога изисква реален труд в предизборните изяви, за да се създаде истинска картина за качествата на кандидатите и умението им да общуват помежду си.

ЗВЕЗДИТЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ НА 11.11.2001

В изборният ден Слънцето е в знака на Скорпиона и съвпада с асцедента. Засилва емоцията и в кандидатите и в избирателите. Засилва и липсата на доверие в кандидатите, както и липсата на доверие между политическите сили. Наблюдателността също е засилена и неискреността веднага ще бъде разкривана. Ключовите думи са подозрителност и разединение.

Квадратурата Слънце - Марс, повтаряща се и в двете дати изисква разделяне на реалността от фантазията. Възможно е взимане на прибързани решения и преследване на цели, които не са по силите и на Правителството и на кандидатите. Трябва да се действа разумно, а не в емоцията на ината и желанието да бъде наложено нещо, което е в противоречие с отреденият и нормален път на развитие.

Присъствието на Слънцето в първи дом и съвпадът му с асцедента говори за увереност в силите, ясна цел и желание да бъде постигната. УСПЕХЪТ Е ГАРАНТИРАН, АКО СТРЕМЕЖИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ НЕ СЕ СВЕЖДАТ ДО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ИМ ПОТРЕБНОСТИ!

Луната в знака на Девата засилва материалните стремежи. Налага изискването за приспособяване, без опити да се променя света. Не подкрепя работа на ръководен пост, която в един момент ще срине увереността на избраната Президентска двойка. Подчинението трябва да е добре премерено, за да не е в ущърб на България.

Меркурий преминава в знака на Скорпиона и подпомага концентрирането на усилията в една цел, но това засяга всички кандидати и ще доведе до сериозни сблъсъци в изборният ден.

Съвпадът Меркурий - Венера е причината да търсят личните удобства и да се живее без много натоварване.

Венера преминава в знака на Скорпиона и налага изискването за справедливост и коректност към избирателите!

Марс в знака на Водолея не търпи неискреност. Изисква налагане на мнение и действия без агресия. В противен случай скоро ще настъпи разочарованието.

Вибрацията на самият ден 11.11.2001 г. е носител ( както и в деня на подписването на Указа) на колебливост и несигурност в избора на кандидати. Изисква да се прояви разум - нелека задача. ОБЕЩАВА ТРИ МНОГО ТРУДНИ ГОДИНИ, ЗАРАДИ ПРЕЧКИ, КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ ОТ СТРАНИЧНИ ФАКТОРИ И НЕУМЕНИЕ ДА БЪДЕ ОЦЕНЕНА ПРАВИЛНО ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА.

ЗВЕЗДИТЕ ЗА КАНДИДАТИТЕ:

Петър Стоянов е роден на ден, чиято вибрация го води по пътя на духовно и интелектуално израстване, но заради своя Съдбовен път е склонен към компромиси, често и в своя вреда. В момента е в емоционален житейски период. Не трябва да допуска попадане във властта на емоцията. Годината му е стабилна, но не позволява големи промени. Месец ноември е печеливш, що се отнася до професионални ангажименти, но не е добър за участие в Президентска кампания. Самият ден 11 ноември за господин Петър Стоянов е носител на ново начало, но то може да е както положително така и отрицателно. Прибързаността на 11.11.2001 г.е забранена.

Луната в знака на Близнаци в рожденият му хороскоп дарява умение да контактува и да се чувства добре във всяка среда. В настоящата година тя е в знака Рака и ще го привързва повече към дома и семейството му, отколкото към професионалните му ангажименти - в пълна подкрепа и на вибрацията на личната му година. Не трябва да забравя, че Плутон и Хирон са в знака на Стрелеца и водят до неочаквани обрати. Ако е добре подготвен, ще си спести разочарованията.

Нели Куцкова е родена на ден, чиято вибрация предполага умение да контактува, но и привличане на неподходящи партньроства. Склонна е да забравя кой я е подкрепил в живота, а точно забравените хора винаги могат да й бъдат полезни. Съдбовният й път е труден, за да се научи да преодолява сама препятствията и да докаже, че може да контролира непрекъснатият си стремеж към промени, дарен от Слънцето в знака на Близнаци.

В момента е в житейски период, който изисква себеанализ, осъзнаване на допуснатите грешки, а също усамотяване, духовно и интелектуално обогатяване. Думите й ще се чуват, но трябва да са добре премерени, за да не засегне някого и да го превърне в свой враг.

Личната й година засилва стремежът към промяна на средата, но също така привлича с още по-голяма сила и много излишни партньорства. Месец ноември й носи стабилност, но не и промени. Денят 11 ноември е печеливш в материално отношение. В рожденият й хороскоп Луната е в знака на Овена и засилва амбицията, целеустремеността и желанието й да се изяви максимално на арената на живота.

В годишният й хороскоп Луната транзитира в знака на Близнаци и ще я подтиква към търсене на собствената изгода. И тук Хирон в съвпад с Плутон предупреждава, че умението да контактува и да разчита на познанствата си е пречупено през призмата на неочаквани обрати, които могат да са неблагоприятни.

Георги Първанов е роден под влиянието на вибрация, която дарява целеустременост, невероятен инат, нежелание да се вслушва в съвети от страни. Съдбовният му път е под знака на изискването да се съобразява със Съдбовните предопределения, да не е прибързан и да не предизвиква събития, които не са му заложени по Съдба.

След 43-та си година е навлязъл в период на ново начало. За да печели отново му е нужно търпение и умение да се изчаква подходящият момент. Личната му година е под знака на поставяне началото на нови занимания, но след детайлно обмисляне и реална оценка на обстоятелствата. Месец ноември е месец на нови и полезни контакти, които могат да му донесат нови привърженици. Денят 11 ноември за него е ден на голяма промяна, която може да е както положителна така и отрицателна.

Луната в рожденият му хороскоп е в знака на Рака. Характеризира го като човек умеещ да бъде опора и да прощава. Сега тя транзитира в знака на Везните и го подтиква към стремеж да налага спокойствие и разбирателство, но го прави силно зависимо от средата, в която се движи. Ако тя е подходящата, успехът ще го следва. В противен случай може да предизвика собственият си срив, с помощта на Хирон и Плутон съвпадащи в знака на Стрелеца.

Богомил Бонев е роден на ден чиято вибрация също дарява целеустременост, желание да печели обичта на хората, но и качеството да се разпилява в незначителни занимания, които губят времето му. Съдбовният му път е труден, за да го научи да се справя сам с препятствията в живота. Периода, в който е в момента е под знака на големи трудности, но и на рутинна работа, на база натрупаният житейски опит.

Годината му е под знака на нови и полезни контакти. Месец ноември му носи промени, които могат да са и негативни, заради съвпадът Хирон и Плутон в знакът на Стрелеца. Луната е в същото положение както при Георги Първанов, но денят 11.11 му носи израстване, ако направи верните крачки.

Звездите в изборният ден - 11.11.2001 г. ни поднасят големи противоречия, с които трябва да се справят както кандидатите, така и избирателите. Задължително трябва да има яснота не само в предизборните програми, а за бъдещите действия. Привидната яснота на кандидат - президентските послания сътворена за предизборни цели и без намерение да бъде спазена, може да доведе до тотално объркване и неочаквани обрати за България.

Натрапчиво е впечатлението, че изборният ден е определен след номерологични изчисления в полза на настоящият Президент Петър Стоянов, но за съжаление не са взети под внимание общите конфигурации с кандидата за Вицепрезидент. Това би намалило изборният успех.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com