Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Провокираният удар в Афганистан (9-10-2001)

На 7 октомври в 21.27 ч. местно време американската армия започна военна операция "Трайна свобода" в Афганистан. В Кабул бе нанесен първият ответен удар. Основната му цел е да възстанови отново вярата в силата, на Америка, хармонията и равновесието не само в народа на САЩ, а и в Света.

Вибрацията на деня на нападението говори първо: за анализ на високо ниво и преценка на всички възможни положителни и отрицателни страни, които ще се изявят в бъдеще време и второ: За Съдбовно подчинение на обстоятелствата наложено най-вече от общественото мнение в САЩ.

САЩ

Хороскопът на Ню Йорк за 7 октомври 2001 е с асцедент в знака на Стрелеца. Увеличава агресивността и тласка към внезапни действия и заради присъствието на Плутон и Хирон в този знак.

Неочакваните обрати могат да са както за САЩ така и за Афганистан.

Тригонът Слънце - Луна помага на САЩ да се отбраняват с успех, ако има ново нападение на негова територия..

Квадратурата Слънце - Марс пречи на реалната преценка на ситуацията. Подтиква към прибързани решения и гонене на недостижими цели. военната акция може да прерастне в продължителна война с много жертви. Установили се подобна тенденция, военните действия трябва да се прекратят.

Квадратурата Слънце - Юпитер предупреждава, че успехът ще дойде постепенно и с нападението над Афганистан няма да се сложи край на Международният тероризъм. Борбата ще е упорита и продължителна.

Всеки бърз успех е временно решение.

Предупреждение отправя и Луната в квардатура с Меркурий. Всяко действие без обмисляне, носи големи неприятности. В СЛУЧАЯ ТЕ СА СВЪРЗАНИ С НОВО НАПАДЕНИЕ НАД САЩ И ТО В НЕОЧАКВАН И СПОКОЕН ЗА СВЕТА И АМЕРИКАНСКОТО ОБЩЕСТВО МОМЕНТ.

СЕРИОЗНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ Е СЪВПАДЪТ НА ХИРОН С АСЦЕДЕНТА В ЗНАКА НА СТРЕЛЕЦА - ЖЕЛАНИЕТО ДА ПОСТИГНАТ МНОГО И ДА БЪДАТ СЛЕДВАНИ БЕЗУСЛОВНО ОТ ДЪРЖАВИТЕ, КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ, ПРИДОБИВАТ МАНИАКАЛНИ РАЗМЕРИ. ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СРИВ В ОТНОШЕНИЯТА И С ТЕЗИ, КОИТО СА В НАЙ-БЛИЗКИ ВРЪЗКИ СЪС САЩ. ДЕЙСТВИЯТА ТРЯБВА ДА СА ОСНОВАНИ НА РАЗУМА, А НЕ НА ВНЕЗАПНИЯТ ИМПУЛС.

Плутон в съвпад с асцедента и с Хирон тласка към разделяне на света и засилване на стремежа за постигане на целта без оглед на средствата. Агресията със сигурност ще предизвика нова агресия, нещо, което САЩ не трябва да допускат. Ако могат.

АФГАНИСТАН

За Кабул аспектите са същите, но разликата е в Асцедента, който е в знака на Близнаци.Изисква задълбочена оценка на ситуацията, нещо с което Афганистанското талибанско правителство не успя да се справи. За съжаление Афганистан не допусна залавянето на Осама Бен Ладен, с което предизвика военният удар: заради криво разбраното си честолюбие и инат сами избраха да бъдат виновни, защото кармичната разплата не допуска големи паузи във времето, които биха задълбочили конфликта в Световен мащаб.

Луната в този дом е причината за промяната на мнението на Кабул и несигурността на действията на талибаните.

Сатурн в този дом дава шанс сами да се провалят или да постигнат успех в международен план, а те не успяха да преценят ползата и негативите по отношение искането на САЩ.

Военните действия не са насочени към народа на Афганистан. Целта е разрушаване на базите на терористите, които са на територията на държавата. Луната в съвпад със Сатурн налага изискването да забравят колебанията си и бариерите, изградени от собствените им страхове, заради нещо преживяно в годините назад във времето и да реагират адекватно.

Северният Лунан възел е в знака на Рака и им налага да се борят за сигурността на държавата си, но само ако се съобразяват с международните норми на поведение и си спечелят уважението, което сами губят с неправилните си действия.

Тук Хирон е в опозиция с Асцедента и пречи да се види реалната ситуация. Тласка към съзнателно жертване на невинни хора, в резултат на забавяне на верните действия заради предполагаеми бъдещи ползи.

Примирието може да бъде постигнато на 11 октомври 2001, ако бъдат изпълнени, макар и със закъснение, условията, поставени от САЩ. Този е начина Афганистан да докаже на САЩ и на Света, че да се включи в борбата срещу тероризма - желание на всички разумни хора по света.

Вибрацията на деня 11.10.2001 изисква възстановяване на стабилността и справедливостта и дава възможност за успешен диалог на високо ниво. В противен случай, дори и без непрекъснати военни действия, конфликтът ще се задълбочи и резултатът ще е нови терористични атаки, последвани от непрекъснати военни действия, в които могат да пострадат и хора в други точки на земного кълбо.

Звездите отново напомнят, че възмездието трябва да дойде не чрез кръвта на нови жертви, а чрез разговори на високо ниво и скок в Духовното развитие на човечеството.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com