Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Звездната прогноза за новия премиерски мандат (13-7-2001)

Слънцето образува аспектът биквинтил с Марс, Уран, Плутон и Лилит. Симеон Втори ще се стреми към равновесие и убеждения в правотата на идеите и полезността на законодателството на духовно ниво, нещо много трудно по отношение на различното мислене на парламентарно представените партии и на народа.

Чрез този аспект е в състояние да тушира огнената същност на Марс и да не позволи война между парламентарно представените партии, да премахне възможността за установяване на стар и ненапредничав ред, да не позволи събуждане на материалното начало, което ще доведе до неволи за народа. Дали ще успее да се възползва от тази възможност, ще ни покажат аспектите на останалите планети.

Луната в знака на Овена ще му помогне да е целеустремен и изпълнен с желание за постигане на амбициите си, но и ще го изпълва с притеснение, че може да бъде ограничаван в действията си. Ето тук трябва да се използва биквинтилът Слънце - Марс, за да тушира желанието за опозиция в другите парламентарно представени партии. Не трябва да приема препятствията за нарочни. Преодоляването им ще стане чрез търпение и детайлно обмисляне на действията.

Аспектът Луна Меркурий е причината за лесна уязвимост. Трябва да се реагира спокойно и без саркастични забележки, които са във вреда на Премиера.

Квадратурата Луна - Юпитер съветва да не е наивен и да не вярва на думи, когато не са подплатени с доказателства и реални действия.

Предупреждение е и Хирон в квадратура с Луната, който изисква да не се допуска мекушавост при взимане на решения или искания за помощ. Непремерените жертви са във вреда и на Премиера и на държавата.

Луната в тригон с Плутон дава възможност да се видят причините за проблемите и страданията на хората.

Меркурий в знака на Близнаци изисква да се концентрира в работата си и да не се разпилява, а също и да се възползва от всяка полезна информация или съвет.

Меркурий в съвпад с Юпитер дарява както и при старта на Парламента блестящи идеи, които могат да се превърнат в реалност. Отново изискването за успех е вслушване в полезните съвети.

Аспектът Меркурий - Уран ще помага за интелигентно разрешаване на споровете. Венера в знака на Близнаци изисква постоянство, за да няма разваляне на отношения с политическите партии и със задграничните партньори. Противопоставянето на Венера и Марс не трябва да пречи на желанието за отдаване в полза на хората, заради притеснението, че Премиерът ще попадне в нечия власт. Съвпадът Венера- Сатурн дарява професионални успехи.

Марс в знака на Стрелеца дарява сила и умение да се задълбочава в работата си и да следва неотклонно задачите си. Няма да споделя намеренията си и ще върви тихо, ненатрапчиво и с успех към целта. Противопоставянето на Марс и Сатурн отново предупреждава, че не трябва да се разчита на насилствено налагане на волята и идеите, за да не си създаде врагове. Задължително е обграждането с хора, на които може да разчита.

Предупреждението на Марс в съвпад с Плутон и Хирон действа с пълна сила: възможни са неочаквани обрати, затова всички действия трябва да са добре премерени. Задължително е съобразяването с обстановката в страната и потребностите на хората.

Асцедентът в знака на Девата дарява умение да се виждат детайлите и практичност. Желанието да е полезен е причината да бъде търсен. Изискването е да преценява добре на кого помага и помощта да е заслужена. Втори дом, също в знака на Девата, налага изискването всичко, което постига да е разпределено внимателно и отново според положения труд.

Годината на Симеон Втори от 16.6.2001 е на анализ. Думата му даже и когато не казва нищо, ще се чува. Месец юли му поднася шанс за глобални промени, които могат да са както положителни така и отрицателни.

Денят 12 юли е печеливш за бъдещия премиер, но не трябва да се забравя вибрацията на самият ден. Тя налага добре преценени контакти, въпреки заложената комуникативност, а също и трудности, породени от странични фактори.

Личната вибрация на Премиера е печеливша, но за държавата, която ще управлява е важно поставянето на ново начало да е съобразено с изискването за бавно и постепенно постигане на целите и идеите.

15 юли, денят в който Президентът Петър Стоянов ще връчи на Премиера мандат за съставяне на ново Правителство, се характеризира с присъствието на Луната в знака на Телеца. Дарява равновесие и положителни емоции, а също полезни, но добре преценени контакти и шанс за постигане на финансова стабилност. Транзитът на Меркурий в знака на Рака изисква вслушване в интуицията и въпреки връзката с миналото и традиците, да се съобразява с изискванията на бъдещето.

Денят 15 юли за Симеон втори налага Съдбовно подчинение на обстоятелствата. Прибързаността е забранена, съобразяването с изискването на хората и обществото е задължително. Изискването на денят е методите за постигане и употреба на властта да са коректни и честни, за да е гарантиран бъдещият успех. Непочтеността в намеренията и действията независимо, че ще остане скрита за обществото, носи негативи основно за избирателите.

Избирането на Симеон Втори за Премиер е шанс да изпълни мисията заложена във вибрацията на деня му на раждане - числото 16, която не позволява да заема първият пост в държавата, независимо от типа управление, за да не изживее най-сериозният си житейски и физически срив. Второто място дарява добри възможности и шанс за успехи, гаранция за нормален живот и спечелване доверието на народа.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com