Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Звездите твърдят: Невинен е първият посочен за виновен (13-9-2001)

ТРАГЕДИЯТА В САЩ

Причината за драмата разразила се в САЩ на 11 септември 2001 година не е свързана с положението на Слънцето в знака на Девата, нито с асцедента в знака на Везните, защото те даряват стремеж детайлизиране на нещата, умение да се разкриват недостатъците, а също и усилиекъм постигане на равновесие не само в личностен, а и в световен план.

Причините трябва да се търсят в домовете на астрологичната карта, свързани с рутината и професионалната реализация както и в аспектите образувани от планетите.

В домът на рутината е знакът на Рибите, който подтиква към депресивни състояния извършителите на атентата, или склонните към подобни действия, заради невъзможността им да заемат мястото в световната история, което по тяхно мнение по право им се полага. Заради неспособността си да намерят изход от ситуацията на непрекъснато противоречие между реалното им житейско статукво и това изградено в болните им фантазии, тези хора или организации са склонни да доказват могъществото си чрез терористични акции. Доказват силата като отнемат живота на невинни хора.

Присъствието на знака на Рака в дома на професионалната реализация, който в случая определя стремежите в глобален план, предупреждава, че голяма организирана група хора са склонни да постигат целите си в живота чрез сривът на друга група, без да полагат усилия, получавайки всичко наготово. След извършеното насилие осъзнават, че не са удовлетворени, но вече е късно за корекция на стореното.

Причината за депресивни състояние на подобни хора, особено ако са обединени в голяма общност и са устремени към постигането на целта мечта - ВЛАСТ НАД СВЕТА, е квадратурата Слънце - Луна. Те страдат от мания за величие и смятат, че не получават признанието на БОГОИЗБРАНИ. Депресията ги подтиква да постигат мечтите си чрез насилие, в което загиват нищо неподозиращи жертви, а крайният резултат не винаги е постигане на набелязаната цел.

Квадратурата Слънце - Сатурн ги подтиква да дават израз само на отрицателните си емоции и черти. Да гледат винаги със завист към постиженията на другите и да искат да ги присвоят, но без да полагат труд. Лесно податливи са на манипулации и психотронна обработка от страни.

Квадратурата Слънце - Плутон ги подтиква към ярост когато някой се опита да им опонира. Мислят се за всезнаещи и никога не уважават чуждото мнение. Човешкият живот за тях е без значение. Естествено към подобни действия могат да пристъпят и единици.

За да се отприщи тази предварително култивирана и стимулирана ярост точно в денят 11 септември причината е и в Плутон, и в ретроградните Хирон и Лилит съвпадащи в знака на Стрелеца.

Не веднъж съм подчертавала, че са възможни неочаквани събития към които тласка Хирон в знака на Стрелеца. Когато Хирон е в своето ретроградно движение, се засилва желанието за унищожение, особено при слабите хора, които властват от позиция на силата. Увеличават се палежите и пожарите, катастрофите, без значение дали са самолетни, влакови или автомобилни. Склонността към терористични актове е засилена многократно, заради прекалената самоувереност в собствените възможности. А тези отрицателни характеристики са допълнително заради съвпада на трите планети - Плутон, Хирон и Лилит.

Слънцето и Хирон образуват квадрат и засилват стремежа към възвеличаване на егото и желанието за полезност на обществото, но не винаги на обществото като цяло, а на определено Богоизбрано общество. Минава много време докато се намери компромиса, а той е свързан с човешки жертви, за съжаление невинни.

Черната Луна в знака на Рибите говори за невъзможност да се оцени ситуацията и потъване в страданията на някого. Борба за погрешна кауза и склонност към унищожаване на истинските духовни, технически и интелектуални постижения, за да се постигне криворазбрано равновесие.

Вибрацията на деня и на годината дават възможност за глобални промени. Дали ще са положителни или отрицателни, зависи от разбиранията и моралният кодекс на човека или групите хора, обединени от една и съща цел. За съжаление вибрация 11 е причина за много колебания и в не малко случаи за погрешни реакции и погрешни решения.

Звездите предупреждават, че за да се излезе от възникналата криза не трябва да се вярна на първото впечатление. Обикновено виновният не е този, за които има явни подозрения.

Вината трябва да се търси в дълбините на човешката история и психика. В по-сериозни стремежи свързани именно със желанието за власт не над определени територии, а над планетата земя. Водещо е желанието за власт. Култура, идеология, религия са удобното прикритие за постигането й. За радост зведите налагат изискването виновните да бъдат разкрити и наказани, за да няма повторение на трагедията.

Звездите отправят и още едно сериозно предупреждение: Време е отново да станем добри и човеколюбиви и да не поставяме материалните си стремежи на първо място. Само така ще заживеем в хармония със себе си, със Света и с Вселената.

Светлана Тилкова - Алена


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com