Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА (14-11-2001)

ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - 11.11.2001

В брой 10 на списанието “Кармичният кръг” ви предложих астрологична прогноза за изборният ден. Тя беше извадка от цялостната прогноза, която се появи в Интернет - portal.bg на 8 октомври 2001 - един месец преди изборният ден. Сега ви предлагам останалата част от прогнозата.

ЗВЕЗДИТЕ ЗА КАНДИДАТИТЕ - това вече се сбъдна!

Петър Стоянов е роден на ден, чиято вибрация го води по пътя на духовно и интелектуално израстване, но заради своя Съдбовен път е склонен към компромиси, често и в своя вреда. В момента е в емоционален житейски период. Ще му бъде трудно да се откъсне от властта на емоцията. Годината му е стабилна, но не позволява големи промени. Месец ноември е печеливш, що се отнася до професионални ангажименти, но не е добър за участие в избори. Самият ден 11 ноември за Петър Стоянов е носител на ново начало, положително или отрицателно, в зависимост от собствените му действия. Прибързаността на 11.11.2001 г.е забранена. Луната в знака на Близнаци в рожденият му хороскоп дарява умение да контактува и да се чувства добре във всяка среда. В настоящата година тя е в знака Рака и ще го привързва повече към дома и семейството му, отколкото към професионалните му ангажименти - в пълна подкрепа и на вибрацията на личната му година. Не трябва да забравя, че Плутон и Хирон са в знака на Стрелеца и водят до неочаквани обрати. Ако е добре подготвен, ще си спести разочарованията.

Нели Куцкова е родена на ден, чиято вибрация предполага умение да контактува, но и привличане на неподходящи партньороства. Склонна е да забравя кой я е подкрепил в живота, а точно забравените хора в един момент могат отново могат да й бъдат полезни. Съдбовният й път е труден, за да се научи да преодолява сама препятствията и да докаже, че може да контролира непрекъснатият си стремеж към промени, дарен от Слънцето в знака на Близнаци. В момента е в житейски период, който изисква себеанализ, осъзнаване на допуснатите грешки, а също усамотяване, духовно и интелектуално обогатяване. Думите й ще се чуват, но трябва да са добре премерени, за да не засегне някого и да го превърне в свой враг. Личната й година засилва стремежът към промяна на средата, но за съжаление привлича с още по-голяма сила и много излишни и проблемни във времето напред партньорства. Месец ноември й носи стабилност, но не и промени. Денят 11 ноември е печеливш в материално отношение. В рожденият й хороскоп Луната е в знака на Овена. Засилва амбицията, целеустремеността и желанието й да се изяви максимално на арената на живота. В годишният й хороскоп Луната транзитира в знака на Близнаци. Подтиква я към търсене на собствената изгода. И тук Хирон в съвпад с Плутон предупреждава, че умението да контактува и да разчита на познанствата си е пречупено през призмата на неочаквани обрати, които могат да са неблагоприятни.

Георги Първанов е роден под влиянието на вибрация, която дарява целеустременост, невероятен инат, нежелание да се вслушва в съвети от страни. Съдбовният му път е под знака на изискването да се съобразява със Съдбовните предопределения. Да не е прибързан и да не предизвиква събития, които не са му заложени по Съдба. След 43-та си година е навлязъл в период на ново начало. За да печели му е нужно търпение и умение да се изчаква подходящият момент. Личната му година е под знака на поставяне началото на нови занимания, но след детайлно обмисляне и реална оценка на обстоятелствата. Месец ноември е месец на нови и полезни контакти, които могат да му донесат нови привърженици. Денят 11 ноември за него е ден на голяма промяна, която може да е както положителна така и отрицателна. Луната в рожденият му хороскоп е в знака на Рака. Характеризира го като човек умеещ да бъде опора и да прощава. Сега тя транзитира в знака на Везните и го подтиква към стремеж да налага спокойствие и разбирателство, но в същото време го прави силно зависим от средата, в която се движи. Ако тя е подходящата, успехът ще го следва. В противен случай може да предизвика собственият си срив, с помощта на Хирон и Плутон съвпадащи в знака на Стрелеца.

Богомил Бонев е роден на ден чиято вибрация също дарява целеустременост, желание да печели обичта на хората, но и качеството да се разпилява в незначителни занимания, които губят времето му. Съдбовният му път е труден, за да го научи да се справя сам с препятствията в живота. Периода, в който е в момента е под знака на големи трудности, но и на рутинна работа, на база натрупаният житейски опит. Годината му е под знака на нови и полезни контакти. Месец ноември му носи промени, които могат да са и негативни, заради съвпадът Хирон и Плутон в знакът на Стрелеца. Луната е в същото положение както при Георги Първанов, но денят 11.11 му носи израстване, духовно или професионално, ако направи верните крачки.

Звездите в изборният ден - 11.11.2001 г. ни поднасят големи противоречия, с които трябва да се справят както кандидатите, така и избирателите. Задължително трябва да има яснота не само в предизборните програми, а за бъдещите действия. Привидната яснота на кандидат - президентските послания сътворена за предизборни цели и без намерение да бъде спазена, може да доведе до тотално объркване и неочаквани обрати за България.

ЗВЕЗДНАТА ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ НА БАЛОТАЖА - 18.11.2001

Слънцето и асцедентът съвпадат в знака на Скорпиона. Независимо от емоционалността заложена у двамата претеднедти, този път звездите дават шанс тя да бъде контролирана. Дава възможност и при двамата кандидати започнатото да бъде завършено. Увереността в силите е огромна. Претендентите за президентският пост знаят какво искат и няма да се откажат от стремежът си да го получат. Ръководят околните чрез силното си въздействие върху тях.

Лъвът в десети дом, домът на професионалната реализация е причината и двамата кандидати да се стремят единствено към ръководни длъжности, защото иначе няма да се чувстват добре. Заради този аспект борбата ще е много сериозна.

Трябва да обърнем внимание на съвпадът Слънце - Меркурий, който говори за хора, завладени преди всичко от своето его, което не успяват да надмогнат. Трябва да успеят, ако искат да са полезни на хората и обществото. Ако не искат - тогава обществото ще им е полезно.

Квадратурата Слънце - Уран изисква предпазливост и обмислени действия, ако искат да си спестят провалите. Предоверяването на неправилно подбрани приятели не е желателно.

Квадратурата Меркурий - Марс подтиква към необмислени думи, които са в тяхна вреда. Задължителен е тактът и умението да премълчават.

Квадратурата Венера - Марс е причината да нямат доверие в партньорите си и да си създават сами проблеми.

Вибрацията на деня на вторият тур на изборите засилва целеустремеността и желанието за ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА. В същото време предполага сериозни промени за България. Тези промени могат да се осъществят, без значение кой ще спечели изборите, ако в първата година от управлението на новият Президент той спазва изискването да се подчинява на Съдбовните предопределения.

За Петър Стоянов денят е печеливш, но в материално отношение. Възможна е и печалба в изборният ден.

За Георги Първанов денят е изпълнен с полезни контакти и подкрепа на хора, които до сега са били настрани от него. Трябва да пристъпва към тези контакти предпазливо.

За съжаление е трудно да се каже, кой от двамата има по-големи шансове, защото звездите дават равностойна възможност за победа и на двамата. Всичко зависи от волята на избирателите и може би не по-малко от невидимата за обществото дейност на изборните щабове между двата тура.

И накрая искам да напомня, че Хирон е все още в знака на Стрелеца в съвпад с Плутон и няма да спести неочакваните обрати и във вторият изборен ден. Те могат да са изненада както за кандидатите, така и за избирателите.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com