Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Доверие за 800 дни (17-7-2001)

Връщане на изпълнения мандат за съставяне на правителство - 22.7.2001г., неделя -16.00 часа. В този съдбоносен ден, Слънцето е в опозиция с ретроградния Нептун в знака на Водолея, налагащ изискване към правителството да подбира добре партньорите си и да не позволява влияние върху политиката.

Слънцето в знака на Рака отново се преплита с чувствителност и емоционалност, разбиране и съчувствие към хората и изискване да бъде премахнато колебанието и несигурността в действията на бъдещото правителство. Сигурността на държавата и хората във всяко едно отношение е основната задача на бъдещият кабинет.

Слънцето е в опозиция с ретроградния Нептун в знака на Водолея, налагащ изискване към правителството да подбира добре партньорите си, да не позволява влияние върху политиката, която иска да води и да не допуска заради нерешителност да бъде отклонено от избраният път. Промяната, която иска да постигне е въпрос на лично убеждение и желание, гарантиращи успех.

Луната в знака на Лъва ще тласка Правителството към желание да е полезно, но не трябва да прекалява с щедростта си към тези, които не я заслужават. Всички управляващи ще очакват признание от страна на народа. Ще го имат, ако бъде заслужено, но не трябва да приемат нечия съпротива като опит да бъде сринато достойнството на новия кабинет. Градивната критика е част от успеха и трябва да бъде възприемана с благодарност.

Отново тригонът Луна- Венера предупреждава, че състраданието не трябва да е причина за разрешаване на проблемите, които друг сам си е сътворил. Помощта от страна на управляващите трябва да бъде преценявана по изграденото от този, който я иска. Противопоставянето на Луната с Нептун задължава Кабинета да работи организирано, да разчита времето си до минута, за да не действа припряно и да не се допускат непоправими грешки в натовареното темпо. С помощта на тригонът Луна - Хирон е ясно изразено желанието за полезност у Премиера и неговото бъдещо обкръжение.

Дори в началото не всичко да върви гладко, този аспект ще осигурява шанс за положителни промени и в бъдещите години, без значение какви промени ще настъпват в Кабинета. Възможна е светкавична изява на възможностите, които без избързване водят към успех.

Меркурий и тук е разположен в знака на Рака. Отново отправя своето предупреждение, че Правителството трябва да крачи уверено по своя път към поставените цели, без капка съмнение в правилността на своите действия. Връзката с миналото и традиците не трябва да се превръща в консерватизъм, който пречи на бъдещото развитие на държавата и на нейният напредък. Дарява умение за създаване на полезни контакти, които трябва да бъдат добре преценявани, преди да се задълбочат. Тригонът Меркурий - Асцедент ще помага на управляващите да не разказват за своите цели и намерения предварително и ще му спести провали. Аспект сякаш избран по поръчка.

Венера в знака на Близнаци предполага известна променливост, която води до срив, но другите аспекти на планетите и осъзнаването на влиянието на този аспект ще помогнат това да не случи. Противопоставянето на Венера и Марс за пореден път създава притеснения, че ако Правителството попадне във властта на собствените чувстват и емоции е лесно податливо на влияние. Те трябва да бъдат поставени под контрол. Съвпадът Венера - Сатурн обещава успех в работата, ако Правителството работи спокойно и без нервно напрежение независимо от проблемите, които трябва да реши.

Тригонът Венера – Уран ще им помогне за бърза приспособимост, ако не допускат грешки в поведението и не налагат прибързано промените, за които народът още не е подготвен. Венера се противопставя на ретроградният Плутон и изисква внимание при контакти, за да не се окажат неподходящи.

МНОГО СЕРИОЗНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТПРАВЯ ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО НА ВЕНЕРА И ХИРОН, КОЕТО ВОДИ ДО КОНФРОНТАЦИЯ С ВСИЧКИ ЗАРАДИ ПОГРЕШНИ КРАЧКИ И НЕОЧАКВАНИ УДАРИ, ЗА КОИТО ПРИЧИНАТА СЕ ОСЪЗНАВА НЕПОПРАВИМО КЪСНО.

Марс в знака на Стрелеца задължава съобразяване с обществото, въздържаност в поведението, за да може Правителството да следва успешно пътят си. Трябва да бъде свалена маската на нападателност, която налага противопоставянето на Марс и Сатурн, защото чрез нея Правителството може да си спечели врагове и да предизвика своя провал.

Съвпадът на Марс с ретроградният Плутон не позволява лично облагодетелстване и постигане на целите от позицията на силата, която дава властта. Съвпадът на Хирон и Марс предупреждава, че не трябва да се нанасят рани на когото и да било - душевни или физически, за да бъде извоюван собственият успех.

И отново Юпитер е в знака на Везните. Дава възможноста за добро партньорство, но съществува предупреждението от тригонът на Юпитер с ретроградният Уран, че промените трябва да се правят, когато е настъпило подходящото време зя тях. Противопоставянето на Хирон и Юпитер е гаранция, че успехът ще дойде, макар и малко по-късно във времето. Ретроградният Сатурн е в знака на Близнаци и изисква Правителството да забрави нереалните обещания. Да вникне в своята същност и да я развие, ако иска да върви напред.

Ретрограднията Уран в знака на Водолея предизвиква честа промяна на партньорите, с цел да се намери най-доброто сътрудничество за развитието и просперитетът на България. Подкрепено от ретроградният Нептун в знака на Водолея това търсене ще доведе до могобройни прекъсвания на създадени контакти и реализирането на нови.

Ретрогданият Плутон в знака на Водолея засяга новото поколение управляващи, които трябва да извършат промените, налагани от времето и без които липсва шанс за развитие. Асцедентът в знака на Скорпиона не допуска прекалена доверчивост и разкриване на намеренията, докато не са убедени в лоялността на партньора и умението да мълчи.

Вибрацията на деня на ражданее носител на кармична разплата и изискване Кабинетът да развие прозорливост и предпазливост, за да предвижда навреме надвисналите над държавата и народа опасности. Съдбовният път на Правителството налага големи промени, положителни и отрицателни, както и изискване към държавата и народа да извоюва свободно присъствие извън страната, за да могат тези, които се връщат да са й полезни със знанията и полученото извън пределите на Родината си признание. Първата година е подчинена на изискванията на обществото. Успехът е гарантиран, ако липсва прибързаност в решенията и насилване на събитията.

Девизът е "С бавни крачки към бързо и успешно постигане на поставените цели."


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com