Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

HP пуска нови серии с WindowsXP (18-9-2001)

Hewlett-Packard пуска на пазара нова фамилия високопроизводителни бизнес PC и работни станции, ориентирани към намаляване на потребителските разходи, съобщиха за Portal.bg от компанията.

НР представи нова работна станция, предназначена за професионалисти, търсещи още по-висока производителност. Корпорацията е опростила структурата на предлагане на PC-устройства, като ги групира в две серии, за да улесни клиентите в избора на най-подходящия продукт, независимо от мащаба на техния бизнес.

Серията Professional е предназначена за клиента, който търси гъвкавост и дълъг живот на закупения продукт с оптимално добра производителност, конфигурация и стабилност. Essential предлага на компаниите, които искат да задоволят основните си компютърни потребности, доказани технологии на най-добри цени.

Новите продукти вплючват HP e-pc, HP Vectra vl420 PC, HP Vectra xe310 PC, 15-инчов LCD монитор и 21-инчов CRT монитор с плосък екран. HP представи и работната си станция HP x1000, която, заедно с HP Vectra vl420 PC, работи с чипсет Intel 845 с памет SDRAM и процесор Intel Pentium 4

“Опростената продуктова структура на HP ще улесни както нашите клиенти, така и партньорите ни”, е заявил Ерик Кадор, вицепрезидент и генерален директор, НP Business Desktop Division. “Те не само ще имат по пряк и бърз достъп до нужните им продукти и услуги, но и ще се уверят, че двете серии Professional и Essential предлагат изключително конкурентни цени, в резултат на новите инициативи за намаляване на разходите, предприети от НР.”

Продуктовата серия на HP Professional е фокусирана върху гъвкавостта и стабилността, като осигурява на клиентите избор между четири пакета и множество комбинации между производителност и конфигурация. Иновативните услуги и средства помагат на клиентите да намалят разходите си по цялостното поддържане на своя компютър, чрез разумна експлоатация, управление и поддръжка. Всички бизнес компютри от серията Professional работят с Windows® XP, като за всички компютри, съоръжени с Windows 2000 е готова програма за upgrade. Тези PC-та покриват минималните хардуерни изисквания за работа с Microsoft Windows XP. Ако е необходимо, НР ще предлага хардуерни драйвери при пускането на Windows XP.

При НP e-pc, компанията продължава да следва стратегията си за обновяване на традиционното РС и превръщането му в по-малък и модерен на вид пакет. Като най-компактният компютър в бранша, със стилния си дизайн и изключително ниски акустични нива. Покриват се изискванията на бизнесмените за производителност, с процесорите Intel Celeron и – преди края на годината - Pentium 4.

Опростеният и надежден дизайн на HP e-pc, в съчетание с придружаващия го пакет услуги, ще намали значително разходите на IT мениджърите. Състоящ се само от четири лесно заменяеми модула, с HP e-pc всички услуги се ползват лесно, а изключителният пакет HP Instant Swap – евтина и бърза услуга за незабавен ремонт – драстично намалява времето на срив Поддържащия пакет HP Instant Swap се предлага като опционален гаранционен пакет. Системата HP Port Control и самият дизайн на продукта допълнително намаляват цената, като гарантират още по-голям контрол от страна на IT мениджърите.

HP Vectra vl420 PC предлага на потребителите производителността на Pentium 4 на много добра цена, изключително високо ниво на конфигурируемост и възможности за ползване на услуги. Предлага се в три размера – десктоп, mini-tower и малък – с идентичен софтуер. Това допълнително намалява разходите, като дава възможност на IT персонала опознавайки един персонален компютър, да работи с много.

Оптимизирани за работа с бизнес десктопите на НР, 15-инчовия LCD монитор и 21-инчовия CRT монитор предоставят на потребителите изключително качество на изображението и още по-голям комфорт на работа, готови да посрещнат всички нужди. 15-инчовият дисплей е съоръжен с най-модерна LCD технология на цената на CRT и се интегрира с HP e-pc, за да се създаде уникалното решение “всичко в две”. Идеален за графични приложения, HP 21-инчовия CRT монитор е снабден със съвременна плоскоекранна технология и подхожда на двуцветното решение на HP Vectra vl420 PC, за да създаде една стилна алтернатива на традиционните системи.

Продуктовата серия Essential включва доказани технологии и качества, предназначени да посрещнат основните компютърни потребности на клиентите при най-добри цени. При ограничени IT бюджети серията Essential предлага надеждността и поддръжката, нужни за разрастването на един бизнес.

Като най-достъпният бизнес компютър на НP, HP Vectra xe310 PC е представителен за тази продуктова линия на компанията, като осигурява качествена технология за ежедневната работа в офиса. Безшумен и с модерен дизайн, с подобрени възможности за разширяемост, този компютър работи с процесори Intel Celeron до 1.1 GHz, вградени поддържащи устройства за незабавен онлайн съвет и достъп до специализирана информация, както и безпроблемен достъп до вътрешни компоненти за още по-лесно и бързо модифициране.

Работната станция HP x100 предоставя стабилна производителност на страхотна цена. Освен това HP x1000 има още повече памет, сертифицирани приложения от големи независими софтуерни доставчици и професионални възможности за двуизмерни и триизмерни графики, заедно с изключителната експертна оценка и поддръжка на HP.

Предназначена за инженери, дизайнери и творци, както и за потребители, които се нуждаят от допълнителна производителност или графични възможности, работната станция HP x1000 изключва необходимостта да се прави компромис с производителността в името на по-ниска цена.

Цени и наличности

HP e-pc с процесор Intel Celeron, HP Vectra vl420 PC и HP Vectra xe310 PC се очакват на пазара в началотона октомври.

Предвидените цени започват от $579 за НP e-pc с процесор Intel Celeron, $849 за HP e-pc с процесор Pentium 4, $899 за HP Vectra vl420 PC и $549 за HP Vectra xe310 PC. С предвидена цена, тръгваща от $1,235, работната станция HP x1000 се очаква да бъде пусната в продажба също през октомври (Цените подлежат на промяна).

15-инчовия LCD монитор и 21-инчовия CRT монитор, чиито предвидени цени започват съответно от $499 и $849, се очакват на пазара през октомври.

Допълнителна информация за новите бизнес продукти на НР е на разположение на адрес www.hp.com/desktops.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com