Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Хороскопът за изборите на Симеон Кобурготски! (25-4-2001)

Астрологична прогноза за 29 март - денят, в който президентът насрочи парламентарните избори за 39-тото Народно събрание. Какво отрежда съдбата на Симеон II от мига на неговото раждане на 16 юни 1937 година. Каква ще е 2001 г. за Негово величество. Денят /6 април/, в който Симеон Втори обяви решението си да участва на изборите. Какво вещаят звездите и за датата на вота - 17 юни 2001 г., неделя. Прогнозите са на Светлана Тилкова-Алена. Публикувани са в сп.”Кармичен кръг”, бр.4 от април 2001г. и в интернет на адрес www.karm-krag.bol.bg.

29 март 2001 г., четвъртък

29 март 2001 г. 10.30 ч. Президентът на България Петър Стоянов съобщи, че е насрочил Парламентарните избори за 39-о Народно събрание на 17 юни 2001 г.

Ето какво ни носи денят на подписване на Указа за насрочване на парламентарните избори за 39-о Народно събрание. Президентът даде гласност на новината пред широката общественост в 10.30 часа. Слънцето е в знака на Овена - зарежда хората с импулсивност и желание за победа на всяка цена. Документът, подписан на 29 март 2001 г. е зареден със стремеж за победа, но зад привидно ясната цел - спечелване на повече депутатски места или прескачане на избирателната бариера, няма конкретна и ясна мисъл, свързана с благото на българското общество. Победата - голяма или малка на изборите е крайна цел, а не средство осигуряващо възможност за ползотворна и продължителна работа.

В момента, в който постигнат своята цел, получилите я ще оставят всичко в ръцете на подчинените си и ще се втурнат към нова цел, завладяла ги внезапно... непостоянството води до незавършени дела и до възможни загуби за България. Ясно е, че Указа, подписан на тази дата ще раздели партиите на победители и победени, а не на партии, спечелили изборна победа и партии загубили изборите. Заради Слънцето в знака на Овена победените ще приемат поражението като нереално, предизвикано съзнателно с непочтени средства и ще започнат да прилагат некоректни методи, като част от пътя към своята лична победа. Двуличието ще им попречи да видят истинската картина и да се съобразят с предупрежденията за някакви опасности по пътя. Борбата ще е тежка, защото всички ще се стремят само и единствено към ръководното място, забравяйки, че и втората позиция може да е не по-малко важна за България.

Асцедентьт е в знака ма Близнаци. Налага честа смяна на обкръжението, приятелите и интересите. За ръководителите на държавата асцедент Близнаци ще доведе до повърхностно изпълнение на задълженията и липса на възможности за растеж. Сериозно е предупреждението, което отправя положението на управителя на Асцедента Меркурий, разположен в десети дом на хороскопа дома свързан с професионалната реализация. Водещ за управляващата партия или коалиция ще е стремежа към власт, почести и финансово благополучие. Както могат да разчитат на помощта на досега помагалите им приятелски държави, така не се знае кой ще има полза от стремежа към върха на попрището политическо и дали облагите ще са за народа.

Луната в знака на Телеца дава равновесие, но то не трябва да е за единици, а за цялото българско общество. Равновесието и увереността ще помогнат на България, да заеме подобаващо място в света и да бъде търсен партньор. Необходимо е да се вземе под внимание съвпадът на Хирон и Марс в знака на Стрелеца. Хирон предизвиква неочаквани обрати, а Марс тласка хората към желание да нараняват подмолно и явно, ако не са успели да заемат избраното от тях място. Много е важно хората от партиите, които не успеят да застанат на ръководното място, да не нараняват народа с действията си, защото дори и лечителят на Душата Хирон трудно ще се справи със своята задача.

Всички партии, които ще се борят за място в Парламента както и за заемане на ключово ръководно място, не трябва да забравят, че задачата им не е да живеят за собствено удоволствие и за чужда сметка, така както ще ги потиква Венера в съвпад със Слънцето. Квадратурата на Слънцето с Лунния възел може да доведе до неявен отказ от работа за успех на България и да се сведе до задоволяване на личните потребности. Слънцето в тригон с Плутон дава шанс на партиите да оцелеят, ако преценят верните ходове, използват възможностите си и забравят враждата помежду си. Казано с други думи, тригона дава възможност да се създаде успешна управляваща коалиция.

Меркурий в квадратура с Марс може да доведе до неоправдана критика, прибързани думи и конфликти, които няма да изградят добро име на България пред световната общественост. Без значение кои ще са партиите участващи със свои бюлетини в изборите през юни, те трябва да са наясно какво точно искат след изборите и да имат увереност, че ще изпълнят обещаното. Вторичният песимизъм няма да ги доведе до никъде. Хората, които ще застанат начело на държавата трябва да се съобразят със задачата поставена им от Сатурн в квадратура с Уран и водят народа по пътя на интелектуалното и духовно израстване.

Самата дата 29 март 2001 г. носи със себе си много колебание, много неувереност, но също и стремеж към материални успехи, които могат да бъдат постигнати ако се работи съвместно, а не индивидуално, ако всички се обединят в една голяма цел.Денят на вота - 17 юни 2001 г, неделя

В изборният ден 17 юни 2001 г. Слънцето е в знака на Близнаци. Предполага голяма променливост в обкръжението и стремежите у тези, които ще застанат начело на държавата. Трудно ще успеят да се задържат дълго на едно място, което няма да е полезно за развитието на България. Както ще могат винаги да са в течение на най-важните събития, така не трябва да се пилеят. Успеха е сигурен когато степенуват целите и ги постигат последователно. Асцедентьт в знака на Рака (ако се подчинят на съдбовното си предопределение) е от полза за България. Правителството ще защитава своята Родина, интересите й.

Ще я съхранява, но в дейността си не трябва да влага емоция. Правителството, което и да е то има мисията да се грижи преди всичко за благополучието на България, а след това за собственото си благополучие. Нелека и отговорнa мисия, с която всички кандидати е добре да са наясно предварително. дрбре да са нясно предварително. Управителят на Асцедента е в 11-и дом. Необходимо е засилено внимание, когато спечелилата партия или коалиция избира хората, с които ще общува у нас и в чужбина и на които ще се доверява. Направят ли верният избор няма опасност да се провалят в постигането на желаните от тях цели и няма да бъде наранено достойнството на държавата. Луната е отново в знака на Телеца. Носи равновесие, но не на управляващите, а на България.

Отново Меркурий е в знака на Близнаци и изисква да култивират концентрация и да не се разпиляват, за да не пилеят и шансовете на България и народа. Ако управляващите съумеят да се възползват от секстила Слънце-Луна ще спечелят обичта и подкрепата на хората, чрез която ще постигнат целите, поставени пред тях.

За съжаление Слънцето в съвпад с Меркурий тласка към прекомерно възвеличаване егото на спечелилите изборите. Няма да могат да са полезни на хората и на обществото. Ако не мислят само за личните си интереси ще изявят заложбите си и ще изпълнят мисията, с която са натоварени чрез народния вот. Слънцето в опозиция с Марс може да стане причината за война на всички фронтове и интриги, за да бъдат отстранени съперниците, уви, без полза за обществото. По-добре е губещите да се примирят и да признаят първенството на спечелилите.

Изключително важна е опозицията Хирон-Слънце. Аспекта създава житейски сривове, които трудно могат да бъдат преодолени бързо и стават причина за много последващи загуби. Ако те бъдат избегнати, шансовете за по-добро ново развитие съществуват. Хирон в опозиция с Меркурий създава труд но контактуващи със света хора. Целите им са само материални, а затварянето към света няма да е полезно за България. Това предупреждение е изключително сериозно, след като и деня 17-ти носи вибрация на кармична разплата и трудности в първата година, а в същото време засилва материалните стремежи.

И още едно сериозно предпреждение - Хирон е в опозиция с Юпитер възпрепятства достигането до върха.Крайната победа е възможно да дойде след много бързи и неочаквани прсладания в нищото, след много пропуснати шансове, но в течение на времето Юпитер е способен да наложи мечтаната победа. Луната в квадратура с Нептун е склонна дар поставя хората в услуга на някого. От тази опасност трябва да се пазят управляващите, ако искат да носят полза на България. Венера в квадратура с Нептун забранява емоционалните реакции, предпоставка за погрешни действия.

Марс в опозиция с Юпитер води също до крайности. От прекомерна мекота и разбиране до гневна ярост, която може да се стовари неочаквано върху хората. Тук може да помогне съвпадът Слънце Юпитер, който дарява управляващите с оптимизъм и умение да създават полезни контакти, гарантиращи помощ при необходимост. Не трябва да пилеят парите на държавата и на данъкоплатците. Умереността ще бъде оценена и ще закрепи тяхната власт. По деня на раждане в първата, а и във втората година България ще премине през много промени, но дали те ще бъдат положителни или отрицателни зависи от съобразяването с аспектите и толерантността на управляващите към техните избиратели.Какво отрежда съдбата на Симеон Втори в мига на неговото раждане. 16 юни 1937г., София

Слънцето в знака на Близнаци дарява на Симеон Втори потребността винаги да е в блестяща форма. От най-ранните си години проявява разностранни интереси и любопитство, често до крайности. За него е потребно както въздуха, животът му да е забързан, изпълнен с промени и възможности за непрекъснато интелектуално и духовно обогатяване. Забави ли темпото си на съществуване, става раздразнителен и недоволен. Всяка нова цел е дълго и детайлно обмисляна. Захване ли се с постигането й, не се отказва докато не докаже правотата и възможностите си. Все пак желателно е да не се стига до прекомерни крайности, когато целта не заслужава завоюване на всяка цена.

Упоритото преследване може да навреди на положението до което е достигнал Симеон Втори. Причината за спънките на неговите изяви в първите съзнателни години от живота му се дължат на квадратурата Слънце - Луна. Аспекта поставя препятствия пред изявите, носещи успех и признание. Често са го спохождали съмнения, че няма шанс да постигне мечтите си. В младите му години само от него е зависело да намери вярното място в живота си. Да се развива и да преуспява.

Квадратурата Слънце - Сатурн в рождения му хороскоп предупреждава да не лъкатуши заради различни съвети от страни, които могат да го тласнат в невярна посока. Трябва да разчита на себе си и на своята интуиция. Винаги! Съвпадът Слънце - Хирон засилва стремежа му към доброта, обич, и чувството на самота, ако не е в естествената си среда.

Присъствието на Хирон в дванадесети дом на хороскопа дарява Симеон Втори с шанс да предлага новаторски идеи, които водят света към неочаквани открития. За съжаление съвпада Слънце - Хирон не рядко е причина непоправимо късно да бъдат осъзнати действителните възможности. Луната в знака на Девата дарява на Симеон Втори качеството да вижда недостатъците и иносказателните детайли в поведението на околните. Също и желание да сложи всичко в ред. Полезно за него ще е на моменти да се примирява с факта, че и той трябва да се приспособява.

Тригонът Луна и Меркурий го дарява с интелект и творчески заложби. Желание да пътува и да опознава нови места и хора. Нужна му е повече смелост в изявите. Квадратурата Хирон - Луна създава качеството да се жертва за обществото. Меркурий в знака на Близнаци му позволява да се занимава успешно с няколко дейности наведнъж.

Умението да се слива с работата си и да я завършва винаги до края се дължи на присъствието на Марс в знака на Скорпиона. Юпитер в знака на Козирога в рождения хороскоп на Симеон Втори предупреждава, че е способен да се грижи добре за собственото си материално благополучие. Квадратурата Юпитер - Нептун е гаранция, че ако има възможност ще полага грижи за държавата си и за народа.

Асцедентьт в знака на Рака е отново приятно допълнение в рождения му хороскоп. Ако беше останал на трона си в България, той щеше да я защитава, да подкрепя своите поданици и да работи за общото благо. Вибрацията на неговия ден на раждане е гаранция за удари от най-близкото му обкръжение, което се намесва непрекъснато в живота му. Ако не следва своя път и не се откаже от стремежа си да е на върха, ще има и в бъдеще много неприятни житейски сривове. Симеон Втори трябва да спазва житейското правило, че второто място понякога е по важно от първото. Така ще си осигури плодоносни и безпроблемни бъдещи години.

Съдбовният му път е белязан от стремеж към стабилност, лична и държавна, за която обществото, в което се е родил, все още не е готово.

Какво дарява на Симеон Втори 2001 година

След рождения си ден на 16 юни 2001 г. Слънцето му в съвпад с Меркурий налага изискването да надмогне личните си интереси, за да е полезен на обществото. Знае какво и как да постигне благодарение на съвпадът Слънце - Юпитер. Опозицията Слънце - Марс изисква да контролира чувствата си и да не действа прибързано.

За съжаление Слънцето в годишния му хороскоп е в опозиция с Хирон. Създава трудно преодолими житейски сривове. Луната му е в знака на Овена. Засилва амбицията и целе устремеността, желанието да изяви отново себе си на арената на живота. Не трябва да се надява на бързи резултати. Не винаги събитията се развиват според неговите планове. Аспектът налага търпение и обмислени действия, ако иска да си спести непрекъснато редуващи се спадове и възходи.

Отличен е тригонът Луна -Хирон. Засилва желанието му да е полезен на хората и обществото като цяло. Отговорност от която е бил насилствено лишен в България. Аспектът оказва влияние във всички години през живота му. Подчертава заложбите му и тласка към тяхната бърза изява. Юпитер в знака на Близнаци е причината да усъвършенства непрекъснато интелекта и да се опитва да постигне хармония в действията си. Добре е да не забравя, че през живота си от тук нататък трябва да трупа опит благодарение на нови знания и отношения, които не познава в дълбочина.

Опозицията Юпитер - Хирон не е благоприятна. За личен материален просперитет и кариера изобщо не може да се говори. Постигнатият връх ще е случаен. Падането е бързо и неочаквано. Раните ще бъдат излекувани трудно и докато зараснат, могат да бъдат пропуснати нови полезни шансове. Юпитер е способен да наложи силата си над Хирон, но не веднага, а по-късно във времето, когато уроците са научени и грешките осъзнати.

Тригонът Юпитер - Уран го устремява към голямата му мечта - да промени света и хората. Дали трябва да го направи? Дали времето за тази промяна е дошло? Дали не избър-зва? В повечето случаи Симеон Втори би успял да се нало жи, ако не беше опозицията Юпитер - Хирон. Годината, в която навлиза е на умение да накара големи групи хора да го слущат, но и на себеанализ, откриване на допуснатите грешки и тяхното отстраняване.

6 април 2001 Г. Симеон Втори обяви решението си да участва в изборите

Деня, в който Симеон Втори обяви своето участие в политическият живот на България - изборите за Народно събрание - 6 април 2001, 12.02 ч. е със Слънце в знака на Овена. Отново, както и при обявяването на Указа на Президента Петър Стоянов на 29 март 2001 е изявен стремежа към ръководни постове, желание за власт, първенство, импулсивност.

Тригонът Слънце - Марс зарежда намерението на Симеон Втори с енергия, която задължително трябва да бъде насочена в смислени действия, за да не поеме в неочаквана посока. Качеството, което тригонът дарява, е винаги да се защитава с думи и действия успешно. Слънцето в тригон с Плутон е носител на упоритост, борбеност и умение винаги да оцелява и да постига целите си. За Симеон Втори няма невъзможни неща, ако използува всичките си възможности. Нещо, което не винаги прави.

Луната в знака на Девата съвпада с Луната в рождения му хороскоп. Зарежда го с доза дребнавост. Вижда и най-незначителните детайли в действията и поведението на околните и се стреми да сложи всичко в ред и да изчисти недостатъците. Това негово лично качество не се простира върху хора, на които гласува доверие за обща бъдеща работа. Луната в Дева предупреждава, че е по-добре да се приспособява, да помага, но не и да се опитва да променя изцяло обществото. Луната на 6 април 2001 г. е в опозиция с Меркурий. Изисква речта да следва мисълта. Могат да бъдат изречени думи повлияни от емоцията, които да му спечелят врагове или да привлекат към него неподходящи партньори. Луната в тригон със Сатурн му помага да разделя личните от професионалните задължения и да следва целта си докато я постигне. Не позволява никой да му пречи.

Квадратурата Луна - Марс предупреждава, че трябва да мери приказките си. След време дори и да съжалява, трудно ще коригира създадените отношения. Хирон в квадратура с Луната води до стремеж да е полезен на околните. Да изпълва живота си с неприятности и неудовлетвореност. Да се жертва за обществото и жалещите се негови представители, които обаче често не желаят сами да тръгнат по пътя на промяната, а чакат някой да им я поднесе на тепсия. Присъствието на Хирон в шести дом на звездната карта е причина за стремеж към ред и педантизъм.

За лош късмет Хирон в момента е в знака на Стрелеца и този стремеж може да бъде саботирай, окаже ли се в невъзможност да се справи с нежеланието на обществото за промяна. Ще настъпи хаос във всичките му проявления. Отново обръщам внимание на съвпада Хирон- Марс, който тласка към желание за борба и наранява, ако види, че не успява, а Хирон трябва да лекува наранените, но и губещи доверие, заради изпитваната болка. Меркурий в знака на Овена носи дар слово и дава шанс за политическа кариера. Предупреждението на Меркурий е: Да бъде предпазлив в разговорите си и се концентрира само върху една точно определена тема.

Съвпадът Меркурий - Юпитер дарява блестящи идеи, които могат да се превърнат в реалност. Симеон Втори упорито гони своята цел и не признава препятствия по пътя си. В същото време съвпадът съветва да се вслушва в съветите, които ще му бъдат полезни, но и да внимава заради ударите от най-близкото му обкръжение. Сатурн в знака на Телеца предупреждава, че за да успее трябва да има материална стабилност. Няма ли я, ще насочи усилията си към нейното осигуряване и ще забрави другите си задължения, а ако е управляващ - задълженията си към народа.

Парите са средство, но ако ги няма ще се превърнат в цел. Асцедентът в знака на Рака поставя на първо място себесъхранението. Защитата на своите и на обществото интереси.

6 април 2001 е ден на стабилност, но с много труден съдбовен път, заради препятствия от страни. В повечето случаи Симеон Втори трябва да се бори с проблемите и да ги преодолява сам, въпреки привидно голямата обществена подкрепа.Сдружението се учредява на 8 април 2001 година в 16.01 ч.

Денят носи вибрация на кармична разплата и изкупване на стари грешки. Заложената стабилност по съдбовен път, няма да попречи на хората, участващи в Движението, да изпитат изцяло тежестта на товара, с който се нагьрбват.

Слънцето е в знака на Овена. Носи същите предопределения както и в деня на изявлението на Симеон Втори - 6 април 2001 г. Отново е засилен стремежът към ръковоство, власт, първенство, импулсивност и понякога агресивни действия.

Слънцето в опозиция с Луната е причина за невъзможност на Движението да се приобщи към голямото семейство на народа, заради невидимия на пръв поглед факт, че е много различно. Взимоотношенията ще са проблематични, особено ако са привързали с обвързване, за което не е настъпил подходящият момент. Няма да ги измъкне от конфликта даже и чувствителността и готовността им да съчувстват на чуждата болка.

Луната в знака на Везните дарява участниците в Националното Движение „Симеон II" с желание да налагат ред и спокойствие. Силно са зависими от средата, в която се движат. За съжаление Луната в куинконс с Марс предупреждава, че често ще са подвластни на емоцията, пораждащата вътрешно неравновесие. Трудно ще се контролират и държат на своето мнение.

Тритонът Луна – Уран също не говори в тяхна полза. Те са бунтари, които често ще бъдат в разрез с общоприетите норми на поведение. Идеите им макар и късно стават причина за крачка напред в развитието на обществото, но докато този момент настъпи неразбирането ще ги обгражда.

Отново Меркурий е в знака на Овена. Предупреждава да обмислят докрай думите си и се концентрират в една цел. Успехите ще дойдат, ако не се стремят самоцелно да са различни.

За втори път Сатурн е в знака на Телеца. Пак опираме до материалните стремежи. Липсват ли, хората в Движението ще се почувстват несигурни и ще насочат усилията си към лична материална стабилност. Задълженията към България ще бъдат забравени.

Хирон отново е в знака на Стрелеца. Предупреждава за неочаквани обрати. Присъствието му в пети дом на звездната карта може да се окаже неблагоприятно, защото засилва стремежа към поставената цел до маниакалност. Крайността не е добре дошла за народа. Способни са да играят роля и да си наложат маската, която им е удобна, като се надяват, че така ще преодолеят създадените проблемни ситуации.

Асцедента в знака на Девата дарява участниците в сдружението с усет към детайлите и подробностите. Те ще са практични и готови да помагат на другите, но ще е грешка да се заравят прекалено много в излишни подробности. Не трябва да критикарстват, нито да се съсредоточават само върху отрицателните качества на опонентите си. Добре е да оценят и техните положителни страни и постигнатото до момента в държавата, за да имат едно полезно сътрудничество, което ще бъде в полза и на България.

Хирон в тригон с ацедента подкрепя шанса за сътрудничество, без което няма да бъдат реализирани целите на сдружението.

Домът на професионалната реализация е в знака на Овена. Гарантира успех и подкрепа на хора от висшите обществени среди. В същото време присъствието на Слънцето в този дом, даряващо стремеж към признание и забрава на потребностите на околните, ще им спечели много врагове. Венера може да им бъде подкрепа в стремежа да заемат мечтаното място.

За да постигне крайната си набелязана цел, Симеон Втори трябва да работи самостоятелно, без съдружие. Да разчита само на себе си ако иска да успее в начинанията си. Няма да му е лесно да обедини своята мечта и целите на хората от Движението, въпреки привидното желание и у двете страни. Различията ще доведат до колебания, спорове и неочаквани обрати.


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com