Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Световноизвестната астроложка Светлана Тилкова - Алена за учредяването на НДСВ (4-4-2002)

Преди да разтълкувам заложеното от нашите неумолими и безмълвни наблюдатели - звездите, които могат да са полезни, ако ги слушаме и да ни съсипят, ако не им вярваме и се надяваме, че сме способни да ги манипулираме, искам да припомня своята прогноза за предишната важна дата 6.4.2001 г. когато Цар Симеон Втори обяви, че ще участва в изборите и предстои учредяване на НДСВ:

Предупреждението, че денят 6 април 2001 носи привидна стабилност, но изстрадана чрез труден Съдбовен път и изискванията Симеон Втори да се бори сам с проблемите в държавата и да ги преодолява също сам, въпреки химерично голямата обществена подкрепа, вече е реалност.

Хората, на които може да разчита се броят на пръстите на едната ръка. Министър-председателят не успява да анализира навреме допуснатите грешки, а когато станат реален факт и се превърнат в обществено достояние, тяхното отстраняване става невъзможно. Заложена от звездите е и неспособността му да се защити напълно от ударите на хората от най-близкото си обкръжение, нанесени под формата на пропуски, некомпетентни и необмислени действия.

Първоначалната дата за учредяване на Партията на основа НДСВ бе 26.1.2002. Ако беше спазена, щеше да донесе кармично равновесие. Трудностите щяха да са свързани с кармичното изчистване между трите века - края на 19, целият 20 и началото на 21 век - нещо особено важно за България. Емоционалните първи 3 години от съществуването на Партията щяха да се в полза на България заради положението на Луната в знака на Рака.

Личната карма на Симеон Втори свързана с България щеше да постигне своето равновесие, а той да заработи в полза на своята Родина. Партията щеше да има реална възможност да наложи себе си сред обществото. Противниците й нямаше да успеят да попречат на нейната индивидуалност и оригиналност. Егото и личните интереси на членовете на Партията, която е и мнозинство в Парламента нямаше да пречи на Правителството да защитава интересите на България и народа.

Денят 26 януари беше кармичен и печеливш за Симеон Втори и му даваше възможност да наложи мнението си в положителен план. Той го направи в отрицателен, като отложи учредяването на Партията за 6 април 2002 г. Ако съветът му е даден от гадател или астролог, той е погрешен.

Привидно по-добрата в сравнение с 26 януари дата 6 април има много подводни камъни, които ще нанесат вреда не само на новата Партия и Правителството, а и на България, както като международен престиж, така и на бита народа. За съжаление 26 януари е един добър, но уви, пропилян шанс да учредяване на новата партия.

Ето какво дарява датата 6 април 2002 г.: Засилва желанието на учредителите на новата Партия да се грижат предимно за себе си.

Ще забравят все още съществуващата си заинтересованост да защитават интересите на България, заради възможността чрез по-лесен достъп до другите държави, да задоволяват своите лични интереси. Ще очакват бързи успехи, които ще си останат добро пожелание без сериозна работа и ще са съпътствани от много пропуснати добри възможности. Не са изключени сериозни финансови затруднения за България и за народа, заради желанието на настоящите управляващи да задоволяват собствените си потребности.

И не на последно място е звездният аспект, който съществуваше и по време на изборите на 17.6.2001 г. - членовете на новата Партия и правителството на думи ще искат да направят нещо грандиозно, за да засенчат предшествениците си, но това не е възможно в управлението на държавата, за което не са подготвени. Неуверени са, но добре прикриват песимизма си!

Събитията от 6 април 2002 нататък ще са неуправляеми. Липсата на спокойствие и разумно обмисляне на действията ще пречи за бързото преодоляване на трудностите и коригиране на грешките. Липсата на диалог ще доведе до нови прибързани действия и емоционални реакции, които са във вреда на всички.

Вибрацията на Съдбовният път на 6 април 2002 дава шанс за положителни промени и ползи на малки групи хора, след като напуснат България и за отрицателни промени както за Правителството и новоучредената Партия, така и за народа на България. За Премиера месец април носи лични материални успехи. Денят 6 април изисква да се подчини на Съдбата си. Ако е прибързан, грешките ще са непоправими.

Стремежът на хора от Партията и Правителството към нови контакти със задгранични партньори ще попречи да бъдат избрани най-добрите заради стари лични обвързаности. Ще липсва детайлното обмисляне на целите и действията. Няма да има възможност за концентрация в определена задача. Разпиляване в много задължения, които трудно могат да се реализират едновременно, ще създава впечатление за хаотичност и некомпетентност.

Крайностите в поведението и в решенията също не са в полза на Правителството. Задължително е умереното поведение - нещо невъзможно заради вибрацията налагаща стремеж към стабилност, постигната чрез прибързани действия и в полза на други държави.-----

Читателите на portal.bg си спомнят, че още на 25.04.2001 г. Алена публикува хороскопът си за изборите през юни 2001 г. (portal.bg/news.php?cat=main&read=20012504001). По-важните моменти от него, отнасящи се до НДСВ:

"За съжаление Слънцето в съвпад с Меркурий тласка към прекомерно възвеличаване егото на спечелилите изборите. Няма да могат да са полезни на хората и на обществото. Ако не мислят само за личните си интереси ще изявят заложбите си и ще изпълнят мисията, с която са натоварени чрез народния вот. Слънцето в опозиция с Марс може да стане причината за война на всички фронтове и интриги, за да бъдат отстранени съперниците, уви, без полза за обществото."

"Изключително важна е опозицията Хирон-Слънце. Аспекта създава житейски сривове, които трудно могат да бъдат преодолени бързо и стават причина за много последващи загуби. Ако те бъдат избегнати, шансовете за по-добро ново развитие съществуват. Хирон в опозиция с Меркурий създава труд но контактуващи със света хора. Целите им са само материални, а затварянето към света няма да е полезно за България. Това предупреждение е изключително сериозно, след като и деня 17-ти носи вибрация на кармична разплата и трудности в първата година, а в същото време засилва материалните стремежи."

"Документът, подписан на 29 март 2001 г. е зареден със стремеж за победа, но зад привидно ясната цел - спечелване на повече депутатски места или прескачане на избирателната бариера, няма конкретна и ясна мисъл, свързана с благото на българското общество. Победата - голяма или малка на изборите е крайна цел, а не средство осигуряващо възможност за ползотворна и продължителна работа."

"Водещ за управляващата партия или коалиция ще е стремежа към власт, почести и финансово благополучие. Както могат да разчитат на помощта на досега помагалите им приятелски държави, така не се знае кой ще има полза от стремежа към върха на попрището политическо и дали облагите ще са за народа."


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com