Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

ISOC похвали членовете си Петър Стоянов и Георги Първанов (15-1-2002)

Н. Пр. Петър Стоянов Президент на Република България София, Република България 3 януари 2002

Ваше Превъзходителство,

Моля да ми разрешите да Ви благодаря за Вашите непрекъснати усилия да популяризирате Интернет сред българските граждани. Ние високо оценяваме членството Ви в международното Интернет общество и сме длъжни да отбележим, че то датира от вече далечния месец юни 2000 г. Всъщност Вие бяхте пърият действащ държавен глава, който се присъедини към най-старата Интернет организация. Вашето участие допринесе за увеличаване на интереса към България от страна на целия свят.

Някои от членовете на нашия Борд имаха удоволствието да се запознаят с Вас по време на Интернет фиеста 2001 в София. Те бяха особено впечатлени от общуването ви с вице-президента на IBM за Централна и Източна Европа, от приятелските Ви отношения с българската Интернет общност, както и с председателя на нашата местна организация г-н Вени Марковски.

Ваше Превъзходителство, убедена съм, че България предприема всички необходими стъпки, за да може страната Ви да се присъедини към Информационното общество и че Вие ще продължите да ни помагате да постигнем целите си – да направим възможен Интернет за всеки. Надявам се, че Вие самият ще можете да вземете участие в многобройните ни дейности и, ако пътувате в САЩ или Швейцария, за мен ще бъде голяма чест да Ви посрещнем в нашите офиси.

Пожелавам Ви да чрез всичките си контакти по света да популяризирате Интернет, както и максимално да използвате забележителните таланти на младите българи. Глобалното Интернет-семейство високо оценява и има нужда от Вашия личен ентусиазъм и усилия, и сме сигурним, че ще носите със себе си много положителни идеи.

С почит:

г-жа Лин Ст.Амур, Президент/Изпълнителен директор Интернет общество

Н.Пр. Георги Първанов Избран за Президент на Република България София, Република България 4 януари 2002

Ваше Превъзходителство,

От името на международното Интернет общество, за мен е чест да поздравя един от нашите членове с избирането му за Президент на Република България. Джордж Садовски и Роза Делгадо, членове на нашия Борд, имаха удоволствието да се запознаят с Вас по време на Интернет фиеста 2001 в София и те имат отлични положителни спомени от тази среща.

Известно ни е, че имате дългогодишни отношения с нашия местен представител – “Интернет общество – България” и се надяваме това сътрудничество да продължи и през следващите 5 години по време на Вашия мандат в служба на българския народ.

Уверяваме Ви, че всички членове на Борда на Интернет общество са предани приятели на България и много високо оценяваме усилията на г-н Вени Марковски и на “Интернет общество – България” да осигурят във Вашата страна Интернет за всеки. Сигурни сме, че той ще работи в близко сътрудничество с Вашата администрация и че заедно ще можете да популяризирате по-широкото използване на Интернет, включително и като давате личен пример за това.

От особена важност е, че Интернет беше централна съставна част от Вашата предизборна кампания. Това е много добър знак не само за България, но и за останалите страни. Ние най-искрено Ви окуражаваме да продължите диалога си с българските граждани чрез Интернет и надежда за това ни дава и приетия от Парламента Закон за електронния документ и електронния подпис.

Още веднъж, позволете да изпратя моите най-искрени поздравления за избора Ви за Президент и личните ми най-добри пожелания за бъдещето.

С почит,

г-жа Лин Ст.Амур, Президент/Изпълнителен директор Интернет общество


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com