Търси: в
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV


Намери новина:  
подробно търсене | Новините от последната седмица


   

Интернет допитване откри най-скучните за жените теми (19-8-2005)

Общоизвестен факт е, че темите на разговор, които вълнуват мъжете, често са досадни и отегчителни за представителките на противоположния пол. Почти на всеки мачо е познато неприятното усещане да разказва разпалено нещо на жена на първата среща, която не проявява никакъв интерес или дори не крие, че умира от скука. Това е причината сайтът askmen.com да проведе допитване по интернет, което да открие "забранените теми" в разговорите с нежния пол.

След обработка на резултатите, скучните теми са разделени на десет области, които са представени отзад напред - от по-малко досадните към най-досадните. Разбира се съветите са насочени предимно към първата среща, като в периода на опознаването и влизането в рутината на една сериозна връзка, са допустими някои отклонения.

10. Проблеми със здравето

Вашите здравословни проблеми хич не интересуват жените на първите срещи. Търсенето на състрадание, като изреждате хроничните си болежки, не е добър ход, още повече, че природата е заложила в женската, търсенето на най-здравия мъжки индивид, а не на болнавия. Разбира се, счупената ръка или крак може да ви донесе някоя и друга бонус точка, но не прекалявайте.

9. Техническия жаргон

Запомнете! Жените по принцип не харесват жаргона, особено този, който е напълно непонятен за тях, посочва askmen.com. Честата употреба на завъртени технически термини свързани с компютри, мобилни телефони, телевизори, автомобили и прочие джамджи, може да доведе до там, че вашата събеседничка да реши, че я мислите за глупачка.

8. Бивши гаджета

На първите срещи с обекта на вашето желание не споменавайте по никакъв начин бившите си гаджета. Причините за това са много, но най-голямата опасност е свързана с това, че може да разкриете своите недостатъци. Разказите за вашите изневери, изблиците на ревност на половинката и други подобни детайли може да ви звучат забавно, но едва ли ще впечатлят новото ви завоевание. Най-важното е, жената да остане с впечатлението, че миналото е зад гърба ви и започвате на чисто едно нова връзка.

7. Спорт

В случай, че досега сте живял в пещера и тези дни са първите ви срещи с външния свят, запомнете: Повечето жени не си падат по спорта толкова, колкото мъжете! Е, сигурно ви се иска да споделите впечатленията си от вчерашния футболен, хокеен или баскетболен мач, но жената срещу вас едва ли ще се зарази от вашия ентусиазъм. Енциклопедичните ви знания за мачове, отбори, резултати, трансфери и прочие подробност едва ли ще я впечатлят, а шанса да минете за умен са минимални.

6. Разкази за неудачни пътешествия

Разбира се, една добре разказана приключенска история винаги може да свърши работа, но подробностите за това как сте изпуснали влака, рейса е бил мизерен, а самолета друсал от турбуленцията, са доста досаднички за една първа среща.

5. Ежедневието

Не е лошо да запомните, че голяма част от това, което вършите през деня, изобщо не е интересно за околните и особена за жената, с която току що сте се запознали. Ако от връзката ви излезе нещо и без това ще имате достатъчно време да обсъждате досадното ежедневие. Е, ако жената прояви интерес към работата ви, можете да разкажете накратко как ви минава работния ден, но не се престаравайте. Естествено, лекото разкрасяване на работния делник си е препоръчително.

4.Разкази за хора, които събеседничката не познава

Една от грешките, която можете да допуснете на първата си среща с жена, е да разправяте истории за хора, които вашата събеседничка не познава. От една страна тя може да направи преценка за вас според вашите познати(знаете поговорката "Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си"). Другият вариант е да бъдете сравнен с вашия най-добър приятел, например, и току виж той се сторил по-интересен на вашата нова позната.

3. Автомобили

И малките деца знаят - момченцата си играят с колички, а момиченцата - с кукли. Разказите за ревящи двигатели, конски сили, скоростни кутии, спортни джанти, дизайн и прочие авто-подробности, за които мъжете могат да говорят с дни, са крайно не разбираеми и скучни за жените. В най-добрият случай, вашият вдъхновен разказ за мечтания автомобил, ще бъде посрещнат с повдигане на рамене и убийствения въпрос: "Е, и какво?"

2. Домашните любимци

Кучетата и котките са добра тема за разговор, ако сваляте сексапилната блондинка с немската овчарка, докато разхождате вашето коли. Е, някоя забавна лудория на вашия питомец също може да свърши работа, но подробности за неговия живот едва ли вълнуват жената срещу вас, още на първата среща. Темата е взривоопасна и заради опасността да се окаже, че вашата събеседничка мрази кучетата(респективно котките), които вие обожавате. Освен това прекалената привързаност към животните, често се приема като знак, за проблем с общуването с хората. Едва ли искате момичето срещу вас да си помисли такова нещо, нали?

1. Секс

Говоренето за секс на първата среща е най-голямата грешка, която можете да направите, сочат резултатите от интернет-проучването на askmen.com. Разговор за предпочитаните пози в леглото, любимите ви места за правене на секс и прочие пикантни подробности, е толкова неуместен, колкото да споделите на интервю за работа колко много обичате уиски. Не бързайте. Забравете съветите на порносписанията. Разбира се, шеговитите намеци са добре дошли, но оставете инициативата на жената, ако тя повдигне темата, включете се, но без за прекалявате.

Материалът е препечатан от Дневник online


(CC) Тези статии (но само тези, които са собствено производство на Portal.bg или са от други сайтове със същия лиценз) могат да се използват при условията на Криейтив комънс. Прочетете лиценза за повече информация.

За нас | Реклами | Интернет - новини | Статии | Архив

Към главната страница


   

portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ | българо-английски онлайн речник | форуми | IPTV
Copyright
Disclaimer
за контакти
eXTReMe Tracker
veni.com
mitko.com